top of page
  • Turun Talouspäivät

Talous puhuttaa aina

Turun Talouspäiviä 2022 valmistellaan ja luvassa on jälleen runsas tapahtuma! Viime vuosien rajoitukset ja niiden vaikutukset ovat vihdoin hellittäneet, minkä ajattelisi helpottavan kaikkea tapahtumajärjestämistä. Haasteellisesta taloustilanteesta johtuen tapahtumat yleensä kohtaavat kuitenkin edelleen haasteita niin liiketoiminnallisen perustan varmistamisen kuin tilausmäärien suhteen.


Talouspäivien valmistelussa nämä samat haasteet eivät näy - miksi?


Selitys on ehdottomasti aiheessa. Talouspäivien sisältö vastaa juuri niihin taloudellisiin olosuhteisiin liittyviin kysymyksiin, jotka vilisevät yrittäjien, asiantuntijoiden, sijoittajien ja säästäjien sekä tavallisten kotitalouksien mielissä. Miten tulkita pörssikursseja juuri nyt? Kannattaako asuntosijoittaminen aloittaa tässä maailman ajassa, entä miten suunnata jo aktiivista toimintaa? Miten omien asumiskustannusten käy korkojen noustessa? Entä säästöjen? Mitä tarkkailla ja mistä, miten tulkita havaintoja ja millä painoarvolla?


Talouden keskustelulle on aina tarve, sillä muuttuva toimintaympäristö antaa aihetta jatkuvalle uudelleenanalysoinnille ja tuoreelle päätöksenteolle. Turun Talouspäivät järjestetään Turun Kauppakorkeakoululla 16.-17.9. ja näiden päivien keskusteluista ja puheenvuoroista ammentaa moni omaan säästämis- ja sijoittamissuunnitelmaansa. Tapahtuma tarjoaa myös oivan alustan kohdata kumppaneita ja asiakkaita yhteisen aiheen parissa.Tervetuloa Turun Talouspäiville vieraana, puhujana tai näytteilleasettajana!


- Stina Siikonen, projektinjohtaja

040 768 2924

bottom of page