top of page
TURUN-MESSUKESKUS-22.-23.10.2021-5.png

TURVALLISUUS-OHJEISTUS

Pandemiaan liittyvä turvallisuusohjeistus. Huolehditaan yhdessä turvaväleistä ja noudatetaan turvallisuusohjeistusta.

KÄVIJÄHALLINTA

Messujärjestäjät säätelevät kerralla sisällä olevien ihmisten määrää viranomaisten määräysten mukaisesti. Kävijöiden jakautuminen hallleihin ja turvavälien noudattaminen varmistetaan tiloissa kiertävän messuhenkilökunnan avulla.

Mahdollisissa jonotuspaikoissa kuten sisäänkäynneillä, naulakoilla, ravintoloissa ja kahvioissa on selkeät turvavälimerkkinät sekä normaalia enemmän turvallisuushenkilökuntaa.

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Näyttelyosastot on suunniteltu niin, että asiakkaat voivat säilyttää riittävän etäisyyden. Näytteilleasettajien tulee tarjota käsien desinfiointimahdollisuus henkilökunnalleen ja kävijöille.

Mahdolliset näyttelyesineet, joihin kosketaan on puhdistettava useasti päivän aikana. Tarjolla ei voi olla makeisia tai pieniä messulahjoja, jotka kävijät ottaisivat itsepalveluperiaatteella.

KÄSIEN DESIFIOINTI

Käsien desinfiointipisteitä on sijoitettu mm. sisäänkäynteihin, halleihin ja hallien välisiin tiloihin. Lisäksi kaikissa wc-tiloissa on saatavilla käsiendesifiointiainetta.

KASVOSUOJAT

Tarvittaessa tapahtumassa on myynnissä kasvosuojia. Turun Messukeskus Oy:n henkilökunta käyttää tapahtumissa kasvosuojia.

Muutokset ovat mahdollisia/ohjeita päivitetään viranomaisohjeiden mukaan. Pohjana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön antamat koronavirustartuntojen ehkäisemisohjeet, AVIen määräykset ja Turun Messukeskuksen turvallisuusohjeistus.

Aluehallintoviraston nettisivut: http://www.avi.fi

bottom of page